Weevers Print & Packaging verpakt en pakt uit!

Jezelf constant blijven ontwikkelen, de markt goed volgen en snel inspelen op de kansen en bedreigingen, dat is wat we doen bij Weevers Print & Packaging.

Als ambachtelijke drukkerij zijn we naast het commerciële drukwerk, gespecialiseerd in het technisch ontwerpen, drukken en afwerken van verpakkingen en sleeves van vouwkarton. Duurzame en makkelijk te recyclen verpakkingen, met maximale aandacht voor bescherming, veiligheid (food) en onderscheidend vermogen in het schap.

De verpakkingsmarkt verandert, van een bulkindustrie naar kleinere productieruns waarmee de markt meer gedifferentiëerd bewerkt kan worden, afnemers minder voorraden opbouwen en men de "time to market" kan verkorten. Met ons machinepark, korte lijnen en horizontale organisatie zijn we uitstekend in staat om juist aan deze vraag te voldoen.

Van begin tot eind besteden wij bij Weevers Print & Packaging met échte vakmensen, tijd  en aandacht aan het ontwikkelen van een verpakking. Van schets naar ontwerp, van ontwerp naar een technische stanstekening, van prototype en testrun, naar de uiteindelijke productie drukken, stansen én afwerken met een laminaat of luxe (goud)folie. 

We ontzorgen je hierbij volledig van A tot en met Z!

Zie je het al voor je, een verpakking volledig op maat gemaakt voor jouw producten? Laten we dan eens afspreken! We vertellen je graag over de mogelijkheden en laten je uiteraard niet zonder een prototype in jouw stijl naar huis gaan.


Bel ons vandaag nog op 0575 551010

Of stuur een mail naar orderbegeleiding@weevers.nl


Benieuwd waar de creatieve talenten zijn gebleven? Zij staan nu op eigen pootjes! Meet: